San Francisco Professional Events List


Digital Medicine & Medtech Showcase 2018 Agenda


Date
Jan 08, 2019 - 08:00 AM
Organizer
Digital Medicine & Medtech Showcase
Location
A Hilton Hotel,

San Francisco,
CA,
US,
ZIP: 10001
Phone:

Digital Medicine & Medtech Showcase 2018 Agenda

7:00am - 6:00pm 660 mins
Registration and Partnering Desk Open – Parc 55
more


8:00am - 6:00pm 600 mins
One-to-one meetings
more

8:15am - 9:00am 45 mins
Regulating the digital health revolution: When does it help or hinder innovation?
Wade Ackerman - Partner, Covington & Burling LLP
Nancy Bradish Myers - President and Founder, Catalyst Healthcare Consulting
Mylea Charvat - CEO and Founder, Savonix
Michelle Jump - Principal Regulatory Affairs Specialist, Stryker
Beth Rogozinski - Chief Content Officer, Pear Therapeutics
more


9:00am - 10:30am 90 mins
Partner Pitches: Pharma, Digital Medicine and Large Medtech Company Presentations
more

10:45am - 11:45am 60 mins
Company presentations – Parc 55
more

12:00pm - 1:00pm 60 mins
Artificial expectations? How smart is AI? Big data versus smart data and its ability to transform healthcare – Parc 55
AJ Triano - Senior VP, Engagement Strategy, Communications, Syneos Health
Jason Bhan - Co-Founder and Chief Medical Officer, Prognos
Jared Josleyn - Partnerships and Business Development Lead, Verily Life Sciences
Christine Lemke - President and Co-Founder, Evidation Health
Ed Mingle - Executive Director, Global Safety Operations, Celgene
Dan Riskin - CEO, Verantos
more


1:00pm - 5:00pm 240 mins
Company presentations – Parc 55

JOA180530CEV

Event Categories
Keywords: business , communication , development , Health , HealthCare , Innovation , science , show, artificial, artificial




Comments








Events Calendar

SunMonTueWedThuFriSat
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Newsletters

Subscribe
VIP Life Time Subscription to our Newsletters!
$399.99
$299.99